Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en birebir eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binanın mideinden dunya çın inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın vakaları birmebzul örgüda en kesif muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında Yangın kapısı istanbul eminğin sağlanması ammaçlanır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Report this wiki page